Over mij

Ik ben Ines. Als veelzijdigheid een schoolvak was geweest, had ik daar vast een acht-plus voor gekregen. Dat was helaas niet het geval, maar wel kan ik gelukkig in mijn werkzame leven  goed aantonen dat ik van veel markten thuis ben. Zo ondersteun ik niet alleen mijn opdrachtgevers met procesbeschrijvingen en het behalen van certificaten (waarbij ik mijn strategisch denken kan inzetten), maar ook met het schrijven, redigeren en corrigeren van teksten voor websites, blogs, mailings etc., . Ik draai trouwens ook mijn hand niet om voor een vertaling van en naar het Engels.

De afgelopen jaren heb ik mezelf heerlijk kunnen uitleven met het beheren van een groot handboek als manager kwaliteitszorg & mvo-verantwoordelijke en in de avonduren kon je mij op het gemeentehuis van Aalsmeer vinden als gemeenteraadslid. Beide ervaringen waren intensief en leerzaam.  

Ik heb een hekel aan autorijden, een rommelige aanrecht en negativiteit. Ik hou van mijn werk, ben supertrots op onze drie kinderen en als ik even tijd heb, doe ik aan zingen op een koor, woordspelletjes, lezen, Netflixen, schilderen en vrijwilligerswerk.

Over mijn logo

Inesco, kwaliteit voor alles
Waar komt de naam Inesco vandaan? Mijn roepnaam is Ines, maar mijn opa Jan Hulsbos noemde mij vaak liefkozend Inesco toen ik nog klein was. Met een beetje (veel) fantasie kun je bedenken dat hij al dacht aan later, aan Ines & co. Daarom vond ik het wel een leuk plan om mijn bedrijfje deze koosnaam te geven. In de o van Inesco’s logo kun je het symbool zien van het met elkaar om tafel zitten, van samenwerking.  En met de punt op de i wordt duidelijk hoe belangrijk ik het vind om voor mijn opdrachtgever de strategische en creatieve puntjes op de i te zetten. De slogan ‘kwaliteit voor alles’ wil zeggen dat ik kwaliteit lever in al mijn diensten.  Of het nu gaat om kwaliteitsmanagement of om teksten.

Mijn carrière

2019 - heden
- Freelance tekstschrijver voor diverse opdrachtgevers (zie cases)
- Kwaliteitsconsultant bij diverse bedrijven (zie cases)

van 1999-2019:
Manager Kwaliteitszorg & mvo bij Waterdrinker Aalsmeer
- Zorgdragen voor alle procesbeschrijvingen en het behouden van drie kwaliteitscertificaten (ISO 9001:2015, ISO 26000, MPS-FLorimarkTrade)
- Het kwaliteitshandboek met 250 documenten beheren, continu up-to-date houden.
- Interne audits houden in het hele bedrijf, externe audits voorbereiden en begeleiden
- Als vertrouwenspersoon begeleiding bieden aan collega’s die daar behoefte aanhebben. 


Voor 1999
Gemeenteraadslid in Gemeente Aalsmeer
-Gedurende acht jaar deelnemen aan een gemeenteraad met 23 zetels, met in mijn portefeuille o.a.: onderwijs, zorg, kunst & cultuur, toerisme, communicatie.

Grondstewardess bij KLM
-Alle werkzaamheden verrichten ten behoeve van reizigers, zoals inchecken, organiseren van transfers, zelfstandige instaphandelingen verrichten bij de gate etc. etc.

Secretaresse (in de Engelse taal) bij Honeywell International te Brussel
-Enkele leden van het managementteam in het hoofdkantoor van Honeywell administratief ondersteunen met correspondentie, notuleren etc.

Hostess
Joop vd Ende TV Studio's Aalsmeer
-Gasten en bezoekers ontvangen en ondersteuning verlenen bij tv-shows.

Hostess (in de Franse taal) in Frankrijk en Zwitserland bij
Reisorganisatie Club Med
-Baliewerkzaamheden en andere gastvrouwtaken op diverse vakantiebestemmingen.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct bellen?

Bekijk ook eens