Bekijk hier mijn cases

Hieronder enkele voorbeelden van langlopende en korte projecten die ik heb opgepakt.

GASA GROUP Holland

Gasa Group Holland B.V. is specialist in sierteeltproducten en toegevoegde waarde. Ze bieden een breed assortiment, ingevuld naar de wensen van de klant. Naast het beste product, bieden ze een totaalpakket van service en diensten.

Bekijk case

Brandfirm

Brandfirm is een bedrijf met jonge, gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ medewerkers helpen zij bedrijven sneller groeien met slimme online marketing strategieën.

Bekijk case

Ineke Hilhorst

Ineke Hilhorst gebruikt als leiderschapscoach haar sterk ontwikkelde intuïtie, haar strategisch en visueel denken en haar helder analyserend vermogen om mensen of bedrijven te begeleiden.

Bekijk case

Waterdrinker Aalsmeer

Waterdrinker Aalsmeer is een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt als groothandel en toonaangevend in bloemen- en plantenexport.

Bekijk case

Benkey

Benkey brengt kredietnemers en investeerders bij elkaar. Ze brengen vastgoedprofessionals, vastgoedbeleggers en ondernemers in contact met private en institutionele beleggers en onder hun deskundige begeleiding komt er vervolgens een financiering tot stand.

Bekijk case

IC Patiëntenvereniging

De patiëntenvereniging ICP behartigt de belangen van mensen met interstitiële cystitis/het blaaspijnsyndroom. Het is een vereniging voor en door patiënten, die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers.

Bekijk case

Voorbeeld van een creatieve songtekst

Hoewel dit absoluut geen case is, wil ik dit wel graag met je delen: een songtekst, door mij geschreven, gezongen door niemand minder dan Simone Kleinsma en uitgezonden op RTL 4

Bekijk case

'Als je geen tijd hebt om het goed te doen, wanneer heb je dan tijd om het over te doen?'

John Wooden