IC Patiëntenvereniging

De patiëntenvereniging ICP behartigt de belangen van mensen met interstitiële cystitis/het blaaspijnsyndroom. Het is een vereniging voor en door patiënten, die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers.

Neem contact op

Het bedrijf

De patiëntenvereniging ICP behartigt de belangen van mensen met interstitiële cystitis/blaaspijnsyndroom. Het is een vereniging voor en door patiënten, die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers.

Klantvraag

Zoals bij nagenoeg elke vereniging is er een groot gebrek aan vrijwilligers. De vraag naar een nieuw redactielid werd aangekondigd tijdens hun algemene ledenvergadering omdat ICP een magazine heeft dat halfjaarlijks fysiek wordt verstuurd naar alle leden en zeer wordt gewaardeerd door de lezers. Ook is gevraagd of ik af en toe een column wil schrijven.

Resultaat

Sinds 2017 heb ik het team mogen versterken als eindredacteur, dit doe ik met groot plezier. Alle interviews, medische artikelen en andere wetenswaardigheden die door diverse redactie- of bestuursleden worden aangeleverd, controleer ik met het resultaat dat de zinnen goed ‘lopen’, prettig leesbaar, begrijpelijk en goed gespeld zijn. Daarnaast schrijf ik zelf artikelen en heb ik enkele columns geleverd voor Aquarius, het magazine.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct bellen?

Bekijk ook eens