Ineke Hilhorst

Ineke Hilhorst gebruikt als leiderschapscoach haar sterk ontwikkelde intuïtie, haar strategisch en visueel denken en haar helder analyserend vermogen om mensen of bedrijven te begeleiden.

Neem contact op

Het bedrijf

Als leiderschapscoach gebruikt Ineke haar sterk ontwikkelde intuïtie, haar strategisch en visueel denken en haar helder analyserend vermogen om mensen of bedrijven te begeleiden. Zo kunnen ze hun eigen kracht leren kennen en deze succesvol inzetten in hun dagelijks leven of hun werkomgeving.

Klantvraag

De huidige website van Ineke is niet meer up-to-date en ook niet mobile compatible. Ook is de website inhoudelijk en tekstueel aan vernieuwing toe.

Resultaat

Alle teksten van de huidige website heb ik in eerste instantie inhoudelijk gecontroleerd. Het was voor de lezer soms niet duidelijk wat de werkzaamheden van Ineke precies inhouden. Ik heb getracht om de teksten te lezen als een niet-ingewijde websitebezoeker en kwam erachter dat helderheid en uitleg vaak ontbraken. De teksten heb ik daarom zin voor zin geredigeerd, zodat ze weer helder, ‘vloeibaar’ en prettig leesbaar werden. Ook heb ik nieuwe teksten geschreven en aangeleverd bij de webdesigner. Heb jij ook taalondersteuning nodig? Neem contact op met Inesco. Ben je benieuwd naar het resultaat van Inekes website? Een kwestie van aanklikken: www.inekehilhorst.nl.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct bellen?

Bekijk ook eens