Waterdrinker Aalsmeer

Waterdrinker Aalsmeer is een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt als groothandel en toonaangevend in bloemen- en plantenexport.

Neem contact op

Het bedrijf

Waterdrinker Aalsmeer is een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt als groothandel en toonaangevend in bloemen- en plantenexport.

 Klantvraag

Omdat hun hele kwaliteitsmanagement, d.w.z. het verwerken van proceswijzigingen, het bijhouden van het handboek, het houden en rapporteren van audits, etc. etc. werd beheerd door één en dezelfde persoon, was het moment rijp om alle werkzaamheden te verdelen onder diverse afdelingen. Om meer betrokkenheid en beter inzicht te creëren. Daarnaast zou een online kwaliteitssysteem ook meer van deze tijd zijn.

 Resultaat

Om te beginnen heb ik alle ruim 250 procedures, instructies en formulieren (Word, Excel, PDF) stuk voor stuk in  'de cloud' gezet van kwaliteitssysteem ManualMaster. Per document zijn er rechten toegekend en  een automatische workflow; 1) wijzigingsvoorstel 2) goedkeuring afdelingshoofd 3) check door kwaliteitsmanager 4) automatische publicatie online. Er is een mooi dashboard ontworpen en al het personeel heeft hiermee dagelijks direct toegang tot het handboek via een automatische inlog, waarbij de eigen afdeling van de gebruiker het eerst zichtbaar is. Maar er is ook een perfecte Google-achtige zoekmachine gerealiseerd zodat iedereen heel eenvoudig een formulier of ander document kan vinden. Daarna heb ik de decentralisatie afgerond door van diverse afdelingen een afgevaardigde in te werken in het beheren van het kwaliteitssysteem en de werkzaamheden rond een audit of een wijzigingsmoment. Het hele handboek voldoet aan de normen van ISO 9001:2015, ISO 26000 en MPS-Florimark Trade. Wil jij ook certificaten? Neem gerust contact op met Inesco.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Liever direct bellen?

Bekijk ook eens