Referenties

Ik laat de mensen voor me spreken

Rob van Vliet

Country manager GASA GROUP Holland B.V.

“Ik heb Ines leren kennen als een goudeerlijke vrouw met het hart op de tong die weet wat ze kan en wil. Met haar rijke kennis en grondige aanpak heeft ze ons binnen enkele maanden twee prestigieuze certificaten 'bezorgd'! Het waren intensieve maar mooie maanden met elkaar”.

Daan Smit

Oprichter & business development Brandfirm Amsterdam

"Als er iemand een multitalent is, is het Ines wel. Zij heeft het organisatiesysteem opgezet bij Brandfirm en is ook nog eens hartstikke goed in teksten redigeren/corrigeren. Een topper"!

Ineke Hilhorst

Leiderschapscoach

“Ines heeft mij supergoed geholpen om mijn website up-to-date te maken. Zij heeft eerst de inhoud door de bril van een doorsnee lezer bekeken, geconstateerd wat er beter kon en de tekst geredigeerd. Ze kon mijn gedachten goed op papier zetten en wist precies de juiste snaar te raken. Ines heeft me geïnspireerd!”

drs. Selma van der Beek

Manager Marketing & Communicatie Waterdrinker Aalsmeer

"MVO-beleid en kwaliteitszorg zijn bij Ines in uiterst goede handen. Ze is een zeer gedreven, vakkundige collega, die bovendien uiterst prettig en integer is in de samenwerking. Ines overziet processen zonder oog voor detail te verliezen. Dankzij haar communicatietalent kan zij alles bovendien goed beschrijven".

Dirk van Willegen

Fractievoorzitter CDA Aalsmeer

"Ines was een superleuke vrouw om mee samen te werken als gemeenteraadslid en 8 jaar lang was ze een aanwinst in onze fractie. Ik was blij met haar politieke inbreng, maar ook was zij mijn steun en toeverlaat als het ging om speeches en persberichten die zij aanpaste of zelf schreef".

drs. Mariska Foppen

directeur Waterdrinker Aalsmeer

"Ines kan zo veel! Naast haar taak als manager Kwaliteitszorg en MVO hielp ze ons ook nog met vertalingen (ze spreekt veel talen) en het schrijven/redigeren van teksten voor onze eigen website".

Dr.ir. Ton Gloudemans

Senior lead assessor CGD b.v.

"Ik ken Ines als een betrokken persoon op menselijk vlak. Zij boeit en bindt mensen met een groot sociaal hart. Ines overziet complexe processen en haalt daar de essentie uit om zo het proces te kunnen verbeteren. Daarnaast is zij door haar taalvaardigheid in staat om dit goed en duidelijk over te brengen op elk niveau in een organisatie.​ Gedurende de 15 jaar dat ik met haar kwaliteitsaudits heb uitgevoerd, heb ik haar als een innemende persoonlijkheid met professionele inslag leren kennen".